Onze elektrische fietsen

De afgelopen jaren zien we steeds meer mensen het gebruiken, een fiets met elektrische ondersteuning. Wij van de Fietsboetiek zien e-bikes niet alleen als een geschikt alternatief van het openbaar vervoer of de auto, maar ook als de perfecte manier om recreatief bezig te blijven. Hieronder beschrijven we welke merken we aanbieden en wat de belangrijkste kenmerken zijn.

Mocht je liever een persoonlijk advies krijgen. Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel in Bunnik of plan een  gesprek in om zeker te zijn van een persoonlijk advies.

CortinaCommonMiddenmotor

Beistegui Hermanos (BH fietsen)

Het Spaanse Beistegui Hermanos biedt een variatie aan sportieve e-bikes. Zo bieden ze onder andere systemen aan van het Duitse Brose, het Japanse Yamaha/Shimano en ontwikkelen ze zelfs hun eigen motorsysteem. Welk systeem je BH fiets ook heeft, ze staan allemaal voor kwaliteit. Sportieve en krachtige motoren die ideaal zijn voor recreatief gebruik.

middenmotormetderailleur

BH is met haar e-bikes goed bij de tijd. Zo bieden ze onder andere lichtere e-bikes aan, instelbare trapondersteuning of  zelfs fietsen waarbij de accu geïntegreerd is in het frame. Zoals bijvoorbeeld de Atom City Wave die je hieronder ziet.

geïntegreerde accu

Ook bieden ze racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes die qua vormgeving en geometrie lijken op de niet-elektrische variant. Dit in combinatie met de zeer ruime actieradius zorgt voor een unieke fietservaring.

Enkele belangrijke feiten over Beistegui Hermanos:

  • Een Framegarantie van 10 jaar, mits je je fiets aanmeld.
  • Een ruim assortiment in sportieve elektrische fietsen.
  • Er is al 7 keer de ronde van Spanje gewonnen op een BH racefiets.
  •  Het bedrijf produceert al sinds 1919 fietsen en de fietsen worden nog steeds gemaakt en geassembleerd in Europa (Spanje en Portugal).
Coregravel

Cortina

Elektrische fietsen van Nederlandse kwaliteit met een modern uiterlijk Dat is waar de fietsen van Cortina voor staan. 

Cortinavoorwielmotor

De meeste modellen beschikken over een systeem van Bafang. Een betrouwbaar systeem dat werkt met gemakkelijke en overzichtelijke displays. Daarnaast biedt Bafang het voordeel dat je er voor kunt kiezen om je actieradius aanzienlijk te vergroten. Zo levert Bafang accu’s tot wel 750wh, waarmee je flink veel kilometers mee kunt maken!

Enkele belangrijke feiten over Cortina:

  • De elektrische fietsen van Cortina zijn erg onderhoudsarm en daarom ideaal voor dagelijks gebruik en recreatie.
  • De fiets van het jaar 2019 was de Cortina Common, daarnaast is de Cortina Mozzo genomineerd voor fiets van het jaar 2020
  • De historie van het bedrijf, gevestigd te Zwolle, gaat terug tot 1955.
CortinaU4

Uitproberen?

Wil je een bepaald model uitproberen, zien of testen en zeker zijn van persoonlijk advies?  Hier kun je een gesprek of testrit inplannen. We helpen je dan graag bij het maken van jouw keuze, dat betekent dus een fiets die echt bij jou past!  Bij aankoop van je fiets ontvang je daarnaast een gratis eerste servicebeurt, deze kun je gebruiken tot twee maanden na aankoop en zo voorkom je een onaangename verassing.

Je kunt uiteraard ook altijd nog zonder afspraak binnenlopen.