Fietsmerken

Fietsenwinkel cortina u4


Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je een gratis eerste beurt, deze kun je gebruiken tot twee maanden na je aankoop. Zo sta je niet voor een onaangename verassing. Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende fietsmerken:

BH
Cortina 

Beistegui Hermanos (BH fietsen)

Spaanse sportieve fietsen die nog gemaakt en geassembleerd worden in Zuid-Europa.

Het bedrijf produceert al sinds 1919 fietsen en heeft een grootse historie in met name de Zuid-Europese landen. Zo is er op de fietsen van BH zeven maal de ronde van Spanje gewonnen.

Tegenwoordig staat het merk nog steeds voor Europese kwaliteit, met de focus op innovatieve en lichte fietsen.

Zo is er een ruime keuze uit trekkingsfietsen, racefietsen, mountainbikes en zelfs krachtige elektrische fietsen. Ze bieden onder andere e-bikes aan met hun eigen speciaal ontworpen motoren, geschikt voor uitdagend terrein.

Kijk hieronder vast naar het assortiment van BH, of houd onze Facebook in de gaten. Want de eerste modellen verschijnen al langzaam in onze winkel!

BH-trekking-fiets

Cortina

Ze zijn bekend geworden met hun stevige transportfietsen, maar inmiddels is het merk veel meer dan dat.

Zo was het merk, gevestigd te Zwolle,  oorspronkelijk gericht op jongere fietsers, maar is er nu ook een erg gevarieerde lijn voor de wat oudere fietser. Dit is onder andere terug te zien in de ruime keuze in kwalitatieve elektrische fietsen.

Toch zit het merk niet stil en blijft het innoveren. Dit is terug te zien in dat het afgelopen jaar met de hippe transportfiets, de Cortina Common, tot fiets tot 'Fiets van het Jaar 2019' werd bekroond. Daarnaast is het merk één van de drie kanshebbers voor de titel 'Fiets van het Jaar 2020'. Ditmaal met de Cortina Mozzo, een snelle stadsfiets voor de echte fietsliefhebber. De fiets is afgewerkt met kwalitatieve onderdelen zoals een Gates beltdrive en hydraulische schijfremmen van Shimano.

Kijk hieronder naar het assortiment van Cortina, of loop anders gewoon eens langs voor een gepast advies! En natuurlijk om ons mooie aanbod te bewonderen...

Cortina schoolfiets met rekje u4