Over ons

Werkwijze


Verkoop

Wij hebben een groot aanbod van fietsen waaronder nieuwe-  en tweedehandsfietsen. Denk hierbij aan racefietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, hybrides & ATB's. Ook voor uw voeding, supplementen, fietsonderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.


Reparatie & Onderhoud

Werkwijze

Wanneer u een afspraak heeft voor een reparatie kunt u uw fiets in één dag terug verwachten. Dat betekent dus dat als de fiets op de dag van de afspraak 's morgens wordt gebracht, u deze in principe aan het einde van de dag kunt ophalen. Wij bellen standaard als de fiets weer klaar staat om opgehaald te worden. Uiteraard kunnen bepaalde reparaties meer tijd vergen dan anderen, vraag gerust bij twijfel.

Het is bij ons ook mogelijk om een tijdelijke leenfiets te krijgen, bel voor een afspraak of de beschikbaarheid van een leenfiets naar 030 - 245 1793. Of kom even langs bij ons aan de Dorpsstraat 18.

Nota bene: Wij repareren alle fietsen.

Servicepakketten

Vanaf heden leveren wij ook servicepakketten bij de aankoop van uw fiets. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe fiets in een nette staat blijft. En dat voor een voordelige prijs! Hieronder ziet u de mogelijkheden.

Stadsfiets-repareren
racefietsen-mountainbikes-onderhoudspakket
e-bikes-onderhoudspakket